luni, octombrie 13, 2008

Cum vad eu lumea!

Ce frumos sună! Dar nu e prea frumos ce o să scriu în continuare! Nu de alta dar constat de la o zi la alta cum oamenii reuşesc sa dezamăgească prin comportamentul de, cum bine îi definea un prieten de-al meu, CĂCĂNARI!!!

Am constatat de-a lungul timpului o serie de evidenţe: oamenii mici, cu suflet pipernicit, greţoşi şi plini de ei sunt în general extrem de snobi dar mai ales căzuţi în limbă după ei înşişi! E incredibil narcisismul de care dau dovadă! Dar mai au şi o altă superbă calitate: nu au coaie (pe care le vom numi de acum înainte pentru frumuseţea stilistică a textului cohones)! Logic! A mai văzut cineva căcănari cu cohones?!? Ca să fim şi mai literari sunt nişte laşi nenorociţi dar înfumuraţi, aroganţi, practic sunt nişte PARAZIŢI!!! Să nu creadă cineva că am ceva cu formaţia cu acelaşi nume! Nici o legătură! Dar m-am săturat de paraziţi! De băloşii care se dau cu curu’ de pământ şi se laudă că fac multe, multe, multe şi de fapt pun laba pe nişte fraieri şi ăia fac toată treaba iar şnapanii se laudă cu munca amărâţilor ăstora! Ei bine, astfel de situaţii te duc uneori în stare să îţi vină să îi iei de gât şi să le strigi în faţă că sunt nişte nenorociţi, sunt „Bampirul care suge sângele poporului”, bine le zicea nenea Iancu dar prea frumos pentru mizeria pe care o reprezintă! Pai bine bă făcăturilor, stârpiturilor, cu ce drept striviţi voi firul de iarbă? Cu ce drept respiraţi aerul nostru? Cu ce drept veniţi voi să staţi alături de noi, ăştia pălmaşii care nu ne agitam precum coiu-ntr-o căldare ci chiar muncim? Pai vorba lui Mărgineanu: „futu-vă-n gură pe toţi!”

Fraţilor, dacă aveţi astfel de colegi de serviciu, astfel de ignoranţi, oameni otova care trăiesc degeaba, treceţi pe aici si scrieţi! Nu îi mai lăsaţi să vă conducă viaţa! Suntem oameni civilizaţi dar urâţii ăştia trebuie să afle cu tot dinadinsul un lucru: numai faptul că noi, ceilaţi, suntem oameni raţionali şi respectăm în cunoştinţă de cauză legile de funcţionare ale societăţii, fie ele scrise sau nescrie, numai asta ne reţine SĂ NU VA RUPEM CAPUL!

Un comentariu:

Anonim spunea...

frate, frate, dar fratia se impute



un om cu sentimente = om pierdut in societatea nationala a lui Caragiale,Maiorescu,Haret si altii. avansarea este in concreto pasul pe care parasutistul il face in gol , parasind avionul fara parasuta , fara perspective, catre sinucidere. Poate ca in realitate sunt mult mai vehement decat autorul "glob/ului" , dar acesta e nivelul oierilor ce conduc tara nostra si societatiile de toate tipurile.oameni mierosi, mafioti deghizati, nationalisti de ocazie care au vandut totul si apoi isi introduc organizat pana si copilul , in noua generatie . totul se spala se recicleaza sa vulcanizeaza si se re/futeaza. Domnilor care mai sunteti domni nu va este rusine sa fiti contemporani cu asemenea hahalere? Becalizarea e doar o doctrina , in Romania de maine exista multe altele...mult mai feroce, mult mai stratificate, imperii , trust/uri enclave de cultura rasaritene cu iz bolsevic si apucaturi comuniste. Cine mai foloseste azi termenul de fratie? am auzit de curand de un film cu titlul fratia lupilor, de asta avem si noi nevoie de lupi tineri , care sa manance oile cu tot cu bacii lor nomenclaturisti , cu branza lor imputita , din putini imaginare , in contextul defrisarilor, a exportului de lemn, a Rosiei Montane, a foamei incomensurabile din tara, a crizei financiare si bancare, a idiotilor lui Dostoievski, veniti din stepa rusesca si aciuati pe meleaguri mioritice.

e ultima solutie sa ne tundem parul, sa ne radem barbile, pseudo/ciocurile si sa facem politica lor pana intr/o zi , cand sa ii halim cu totul.



lu pula oi va ajunge paznic
amin